Apple AirPods Pro

Skriven av: TechGeek

17 dec, 2019

Efter att ha varit i valet och kvalet om jag skulle investera i ett par AirPods Pro så slog jag till när Komplett.se hade 11% rea den 11/11-19.
Det tog någon vecka innan paketet damp ner på Posten.
Jag åkte och hämtade paketet och ivrig som jag är när det gäller tekniska prylar så öppnade jag paketet direkt när jag hade satt mig i bilen.
Jag hade redan startat bilen, men stod parkerad, när jag satte lurarna i öronen och till en början kändes de som vilka vanliga AirPods som helst….tills dess att brusreduceringen startade efter ett par sekunder.
Jag trodde att motorn dog på bilen eftersom att det blev knäpptyst, men jag hörde ju fortfarande radion.
Kollade instrumentpanelen i bilen men enligt den så var varvräknaren inte på noll så motorn var ju uppenbarligen igång. Det var då som jag fick min första aha-upplevelse när det gäller AirPod Pro och vad brusreducering innebär.

Nu har det gått några veckor sedan jag började använda mina AirPod Pro och jag kan inte säga annat än att de är grymt bra och väl värd pengarna som de kostade. De hade till och med varit värda ordinariepriset på 3195 kr.

Bästa pris just nu hittar du här:

Prisjakt

 

 

 

Tidigare inlägg …

Gott nytt år!!!

Gott nytt år!!!

Önskar er alla ett gott nyt år och jag hoppas att jag kan bidra med lite roliga saker 2020.

läs mer
DJI

DJI

If you want $10 off in DJI's web store, feel free to use this link....

läs mer